Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På dansgolvet kan mycket hända.....


I dansens virvlar


Så härligt det är att få snurra omkring på golvet i någons famn.
Att få känna ett par armar omkring sej, som håller en ömt.
Livet leker o man känner sej ung o vacker.

Sakta snurrar jag förbi där nedanför dina fötter.
Där du står o spelar för mej.
Du ser på mej o dina ögon möter mina.

Tänk att förbjuden frukt kan vara så härlig.
Ung o stilig står du där o ler mot mej.
O du ser mej, dina ögon värmer min kropp.

På nåt sätt där på dansgolvet så lever jag.
Dina heta blickar värmer min frysna själ.
Båda vet vi att inget kommer o hända.

Men så härligt det är dessa timmar då flirten lever.
När vi ger varandra den kick som värmer oss en stund.
Kanske ger den oss båda styrka att klara av den gråa vardagen.

Den vardag då man bara tänker på dessa heta blickar.
O den lycka man kände av att bli sedd av någon.
Medans man snurrade omkring i någons varma famn.

Barbro 11 maj -12.




Fri vers av Barbro J
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-11 13:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En bra skriven text!
2012-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Barbro J
Barbro J