Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner dig

Värme
Jag känner fortfarande din värme mellan svala lakan
Lugn
Jag känner fortfarande dina lugna andetag mot min kind
Kärlek
Jag känner fortfarande din kärlek strömma genom din kropp till min

Det bästa med att vara här ensam är att jag kan låtsas att du ligger kvar här bredvid mig
Det bästa med att vara ensam är att jag kan låtsas att allt är som vanligt
Att inget hänt
Att inget har förändrats

"Sov gott älskling"

Du hör inte mig




Fri vers (Fri form) av RelativtAnonym
Läst 287 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-17 21:14



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Tog till mig texten:
Saknad/Minnen!
(Som jag läste den).
2013-01-17
  > Nästa text
< Föregående

RelativtAnonym