Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fru cancer

Mot dig måste jag kämpa

för att komma ur ditt grepp

du har tagit över mitt liv

för att besegra dig

finns bara ett sätt

 

Jag måste trotsa dig

jag måste ta steget

och klara det

jag ska visa dig

att jag kan

vill att du försvinner

 

Vad har jag gjort dig...

för att förtjäna

all denna plåga och smärta

du ger mig

du gör mig så illa

vill glömma att du finns

 

tänker inte ge dig nån chans

att vinna denna kamp

utan strid....




Fri vers (Fri form) av Anki.A
Läst 465 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-01-31 00:18



Bookmark and Share


  aol
kram du vinner,
2014-01-30

  Ronny Berk
sänder omtankar !
2014-01-05

  Berth
Jag hoppas du vinner.
Jag har gjort det med en del små ärr.
2013-08-04

  Angel of love
Berör starkt, man vill ge styrka och kraft till dig, kram
2013-01-31

  Nina.H
Varm önskan att du får styrka
att kämpa..
2013-01-31

    Upplandspoeten
Skickar dig mina varmaste tankar och massor av kraft. Kram
2013-01-31

    ej medlem längre
önskar dig all kraft ...
2013-01-31

  ULJO
Vilken berörande läsning
2013-01-31

  M M Mannheim VIP
Du är fantastiskt, med den kraft du har att kunna beskriva din sjukdom. Hoppas jag och tror att du ska vinna!
2013-01-31

  Svart svan
Jag har hört/läst att cancer har samband med jod, alternativt C-vitamin
2013-01-31

    ej medlem längre
Du kämpar och du vinner !!!
2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Anki.A