Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Starka vingar

Ge mig starka vingar

så att jag kan flyga över bergen

till en äng där gräset lyser grönt

landar i gräset och låter det smeka min kind

sluter mina ögon och känner lugnet inom mig.

Sedan beger jag mig hem över bergen med mina starka vingar.....




Fri vers av Anki.A
Läst 331 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-09-27 21:52



Bookmark and Share


  axveronika
en fin resa på starka vingar
2015-10-01

  Lars Hedlin
Mycket bra och starkt!
2015-09-28

  ULJO
Text som omges av hoppfullhet
2015-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Anki.A