Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom på livet

En stilla kväll

En rofylld kväll

En spegelblank sjö 

Där får min själ ro

Sakta sakta känner jag mig hel

Varit så trasig,så slut i kropp och själ...

Tom på energi

Tom på livet....

 

Vågar jag tro på livet igen? 

vågar jag känna tillit och hopp igen..

vågar jag tro på en framtid igen

eller ligger den långt bort?

Vågar jag.

 

"Tro hopp och kärlek"




Fri vers av Anki.A
Läst 345 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-27 21:43



Bookmark and Share


  ULJO
Berörs starkt av denna text
2015-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Anki.A