Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar kommer och går...hur allt kommer att bli


Mina barn

Mina barn

ni är det bästa som hänt mig

6 underbara barn

som gett mig så mycket

skratt

glädje

tårar

sorg

ilska...

listan kan göras lång

 

 

idag är ni vuxna

och står på egna ben

och har ett bra liv

så mycket vi upplevt tillsammans

att veta att inte få vara med er så länge till

gör ont i mitt hjärta

men jag vet att ni kommer att ha det bra

även när jag inte finns bland er

 

 

jag kommer att vaka över er

vart ni än är och gör

 

Som mammor bara kan....

älskar er gränslöst

/mamma




Fri vers (Fri form) av Anki.A
Läst 485 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-02-24 13:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
berör på djupet - tack..
2013-02-26

  Elias N. Lockne
Dina ord är förkrossande dock fulla av äkta magi. Ett barn vill aldrig förlora sin mor, sina stora kärlek i livet!
2013-02-25

  walborg
Rent och rakt
2013-02-25

  Heikki Hellman
Kärleksförklaring av innersta hjärta.
2013-02-25

  Nina.H
Starkt skrivet! Ett öppet brev
som säger allt..skickar styrka,
värme och ljus till dig!
2013-02-25

  Bibbi VIP
Grattis till placering av
"MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2013-02-25

  M M Mannheim VIP
Anki, Anki...mina ord räcker inte till i sådana här tillfällen....
2013-02-25

  Robert Jonsson VIP
Mycket starkt berörande
2013-02-25

  Angel of love
Tårararna kommer när jag läser, stark text man ska inte behöva tänka de där tankarna..
Kram <3
2013-02-24

    Birgersdotter VIP
Vackra kärleksfulla ord till dina barn
2013-02-24

  Palett
Fina rader om en moders önskan !!
2013-02-24

  Bibbi VIP
Så starkt.
2013-02-24

  Tino
Så vackert, otroligt stark dikt.
Må din tid bli så lång som möjligt!!
2013-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Anki.A