Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta

Jag försöker glömma det som varit,

Men det är svårt när det som varit fortfarande pågår.

Men inte lika starkt.

Jag vill bara slita ut nålen och gå min väg.

Men det är svårt när jag måste ha staka mediciner för att slippa smärtan i alla fall i två timmar.

Jag vill bara ha eran hjälp!

Snälla!!!!

Förtjänar inte jag att vara frisk?

Jag som bara vill hjälpa andra, För det är mitt livsuppdrag.




Fri vers (Fri form) av unikajag
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-07 11:13



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
hoppas smärtan snart försvinner sin väg
så att livet istället kan gå din väg
2013-06-25
  > Nästa text
< Föregående

unikajag
unikajag