Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom som föds, dom som dör

Vem är du? Vem är jag? Vilka är vi?
Du är du, jag är jag och vi är dom.

Dom som föds, dom som dör. Människor.
Föds för att leva, leva för att dö.

Vi föds för att möta moder jord. Vi dör för att möta vår fader i himlen, Gud.
Moder jord där vi lever och andas utan vingar. Himlen där vi lever och andas med vingar.

Vem är du? Vem är jag? Vilka är vi?
Du är du, jag är jag och vi är dom.

Dom som föds, dom som dör. Människor.
Föds för att leva, leva för att dö.




Bunden vers (Annat versmått) av srocha94
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-13 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

srocha94
srocha94