Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blåsväder i känslolivet


Virriga svängningar

Knepigt hur man kan ändra en känslas behag

och växla humör från dag till dag

Fastän solen från klar himmel skiner,

kan man vilja dra ner sina rullgardiner

En sån dag kan man känna sig både instängd och låst,

för att nästa förvirrat famla i blåst

Och en tredje,

kan man säkert medge,

att kärleken är allra störst och bäst

Om det finns då ej någon som helst protest!


Sen kan det gå tillbaks till ruta ett..






...och man önskar att saker och ting aldrig skett...




Bunden vers (Rim) av amolunda
Läst 365 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-11 18:26



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
tycker om detta

...tag sinnena i hand
2013-11-12

  Lars Hedlin
Just så är den mänskliga känslan kan variera från botten till toppen på bara nån minut ibland och tvärt om..kram
2013-11-12
  > Nästa text
< Föregående

amolunda
amolunda