Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens ljus

Ibland kan delad tillgivenhet,
sväva förundrat utan vingar
Likt innerlig tvåsamhet,
fast vi egentid ofta tingar

Ibland när känslor med rus,
flyger på oss, kan det hukas
För kärlekens ljus,
det sprids först när det brukas

Men när varma strålar hittar in i våra hjärtan
och vi leende varann i ögonen ser
Då vet vi, bortom allt, att de tar bort svärtan


och att vi bara av dem vill ha mer och mer




Bunden vers (Rim) av amolunda
Läst 374 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-13 13:53



Bookmark and Share


    Om
Fin text...
2014-05-18

  Ida-Marianne
Gillar!
Tidlös sanning!


2013-11-13

  Lars Hedlin
Underbart med sådan värme ;)
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

amolunda
amolunda