Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oro



det heliga inret
har ersatts med skavsår
ett drivande stenhjul
som maler
maler




Fri vers (Fri form) av kim Cassel
Läst 379 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-09 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kim Cassel
kim Cassel