Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt antabus

Jag älskade att stirra in i dina ögon
Ändlösa dörrar ut i universum
Allt föll på plats
Jag hade väntat på dig

Märkligt
Ibland hör jag ännu ljudet
Av din hjärtmonitor

Att se någon dö
Försvinna och bli vit nästan grå
Det tog femton sekunder
Sen var du ett skal
Det vart så tydligt

Ibland vill jag bli full
Ibland vill jag bli hög
Ibland vill jag också försvinna

Men mitt antabus
Har ett leende av guld
Ett skratt som är äkta
Precis som du
Fast utan skärvor




Fri vers (Fri form) av kim Cassel
Läst 403 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-12 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kim Cassel
kim Cassel