Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Substitut för en drömmare

Slut på inspiration
Jag har fastnat i boxen
I soffan
I nyhetsflödet
Ögonen rullar snart
In i min skalle

Penslarna och färgerna
Bortglömda i en flyttlåda
Allt jag levde för
Allt som fick mig att leva

När tog jag senast en ton för att sjunga
En not för att spela
En penna att teckna
En stund för att skriva?

Minns inte vem jag är
Vem jag var
Vad jag ville bli
Mina drömmar är sen länge borta nu
Mina visioner mörka
Mina ideologier , glömda
För jag bryr mig inte längre
Att vi styrs av psykopater
För jag ställde mig i ledet -
Zombiefierad

Grattis Kim du har blivit som oss
Du har blivit som FOLK

Jag har blivit riktig
På riktigt
Ingen plågad konstnär
Ingen knarkare , nej Gud bevare mig
Från ett fack till ett annat
Man ska bara klättra på stegen

Vad har hänt med mig
När jag hellre vill
Plastikoperera mig
Än att resa
Än att uppleva saker
Jag tror jag blir lyckligare
Av likes

Allt handlar ju om att prioritera

Vad har hänt med mig
När jag inte längre vågar
Uttrycka mina känslor
Tankar
Den helhet som gör mig
Till MIG
När jag vill suddasudda allt
Bli en housewife Barbie
En förtidspensionerad Silikonmamma
En rostig Ferrari
En jävla idiot
Vill jag bli

Ett substitut för mina drömmar
Alla fåniga idéer jag haft
Om mitt liv som en konstnär
Med ett namn som alla minns




Fri vers (Prosapoesi) av kim Cassel
Läst 384 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-11 20:42



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Bra där, Kim
Undrar bara
Den helhet som gör mig
Till jag
Till mig måste du väl ändå mena
då det annars låter lite konstigt

Stora kramen

Ken
2018-01-12

  Gunnar Hilén VIP
BEKRÄFTA MEEEEEEEEEEEEJ !!!!!!!!!!
2018-01-11
  > Nästa text
< Föregående

kim Cassel
kim Cassel