Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad hände?

Rakt in i väggen
stendammet yr fortfarande runt
stora bitar av komplext samliv ligger spridda på golvet
knockad men inte utslagen

Reser mig upp på knä
stryker med handsken över mitt spruckna ögonbryn
förbereder mig för en ny slagserie
ger mig aldrig




Fri vers (Fri form) av Reine Kristoffersson
Läst 471 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-28 03:51



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Nej, man ska aldrig ge sej...
på´t igen...
2014-05-01

  Robert Jonsson VIP
Livet, ibland måste man dra sig undan för att samla kraft. För att när den är funnen, kliva fram och ge det en sån jävla höger att man skickar det på en utomplanetär bana runt meningslösheten.
2014-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Reine Kristoffersson
Reine Kristoffersson