Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Jag är inte perfekt

Det är saker jag ångrar
jag var svag
men jag tänker ta lärdom
från denna dag

Det var inte meningen
att göra som jag gjort mot dig

Så jag måste bara säga
innan du går
du ska veta
var jag står

Har insiktsfullt hittat anledningen
en anledning att ändra mig nu
att växa, förändras, bli hel igen
och den anledningen är du

Ville aldrig vara den som sårar

Ledsen för den smärta jag vållat
men det är något jag måste leva med varje dag
ville bara fånga alla dina tårar

Därför vill jag att du ska veta

att jag insiktsfullt hittat anledningen
en anledning att ändra mig nu
att växa, förändras, bli hel igen
och den anledningen är du





Bunden vers (Rim) av Reine Kristoffersson
Läst 812 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-30 06:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Ja, man lär så länge man lever...
berörande fin text...
2014-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Reine Kristoffersson
Reine Kristoffersson