Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Går i regnet....

Jag går i regnet som piskar mot mitt ansikte

mina tårar rinner nedför min kind jag går och går.....

min själ gråter mitt hjärta gråter

och jag bara går och går....

tittar på min hund och möter hennes blick

en undrande blick från henne hon ser ledsen ut orolig ut

hon går tätt tätt bredvid mig och blir mer och mer blöt

då först får jag upp mina ögon böjer mig ner och tar henne i min famn

hon är kall och blöt då brister det för mig tårarna blir mer och mer för mig

hon trycker sig tätt intill mig känner hennes värme och tillit.

 

Min hund finns där jämt för mig i ur och skur

jag är inte ensam jag har den bästa vän man kan önska sig i alla situationer

Vi vänder och börjar gå hem i gen och väl hemma kurar vi i hop oss i sängen nära nära

du min underbara vän du finns där för mig och sviker mig aldrig 

Jag älskar dig "vov vov""




Fri vers av Anki.A
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-19 23:14



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2014-05-20

  M M Mannheim VIP
Fint skrivet Anki! Ja en hund är en vän som aldrig sviker. Jag har aldrig haft en hund men jag kan förstå det.
Kram <3
2014-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Anki.A