Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag smälter

Dina ögon glittrar

jag smälter

du ler mot mig

jag smälter

du tar mitt finger så litet finger...

du ger mig en kram

jag  känner sån lycka och kärlek till dig

mitt älskade barnbarn du ger mig så mycket

stunderna med dig tar jag till mitt hjärta och njuter

så tacksam för att få vara en del av ditt liv

Älskar dig....

 




Fri vers (Fri form) av Anki.A
Läst 364 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-05-26 21:38



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Härlig text
2014-06-21

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-05-30

  Bibbi VIP
Så skön beskrivning.
2014-05-27

  Angel of love
Ja jag längtar till barnbarn jag med.
2014-05-27

  M M Mannheim VIP
Jag njuter med sig Anki!
2014-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Anki.A