Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftersom jag finns

Jag kände det som att jag inte fick finnas.
En skada från min barndom.
Vingklippning.
Begränsning av min person.
Nedtryckande av mitt Sanna Jag.

Att jag får finnas är självklart eftersom jag gör det.
Eftersom jag finns tar jag plats.
Jag får göra det.
Det är självklart.
Eftersom jag finns är jag älskad.
Eftersom jag finns är jag värdefull.

Detta är de grundläggande självklarheterna.
Detta är de grundläggande sanningarna.
Om mig.
Om dig.
Om allt som existerar.

Det är evigt. Det är vackert.




Prosa av HumanlyDivine
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-01 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HumanlyDivine
HumanlyDivine