Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vägvisare

Tecken...?
Nej...
De kan tolkas
på hundra miljoner
olika sätt

Hur jag tolkar
dem
beror på vad jag vill
och önskar
just då

Nej...
Min inre röst
är det som jag
kan lita på
Min egen
medfödda visdom

Min starka intuition
Min magkänsla
Kalla det
vad du vill

Det är
vad jag håller
mig till

Yttre tecken...?
Nej...
De är bara
förvirrande

Min egen inre röst
är min sanning
Och min vägvisare
Det enda
jag litar på




Fri vers av HumanlyDivine
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-01 23:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt bra och insiktsfullt!
2015-07-14

    ej medlem längre
Mycket klokt å vettigt!
2015-07-13

  Miss Zorba Trasselsudd
Mycket bra!
Och en mycket bra sanning för oss alla.
2014-07-02
  > Nästa text
< Föregående

HumanlyDivine
HumanlyDivine