Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden i Ängrartörn

Att tystnadenkan vara så rogivande

Så lugnande

Så laddad att

Varje del i kroppengör sig påmind

Värmen.från mitt hjärta sprider sig i kroppen

Bit för bit

Och jag fylls av ernergi

Sluter mina ögon och tillåter mig att ta in

Det jag får till mig

Jag njuter

Jag plågas

Men det som kommer till mig är en del av mig

Jag åker i väg på en av mina resor vet aldrig vart jag hamnar

Men vet att det är just denna resa som gäller just nu

En upplevelse

En lära

Ett budskap

Spom jag tar med mig när jag sedan öppnar mina ögon

Och tolkar allt på mitt sätt

Jag är då starkare och full av härliga energier.

 

JAG BARA ÄLSKAR DENNA TYSTNAD

I MITT INNRE RUM......




Fri vers (Fri form) av Anki.A
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-10 17:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Svarar i privat kommentar.
2014-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Anki.A