Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett nytt tänkande efter ännu ett tungt besked ang min cancer


Livet är NU.

När man är på botten tror man inte att man någonsin

ska känna sig hel igen,men tids nog gör man det.

Der handlar om att ständigt utmana sig själv,kunna skratta

åt det absurda och samtidigt våga bryta i hop fullständigt.

När jag varitså nära att inte längre finnas,så känns det nästan

som en skyldighet att ta ut det mesta av livet.

Jag vägrar begränsa mig.

Livet är NU.




Fri vers (Fri form) av Anki.A
Läst 377 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-08-15 12:48



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Klokt och viktigt... Ta vara på nuet
2014-08-19

  Bibbi VIP
Visdom.
2014-08-17

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-08-17

    AA VIP
Det är så sant.
2014-08-17

  Bo Himmelsbåge
Mycket vacker bild!

Rätt inställning!

Jag har själv haft Malignt Melanom, en mycket farlig form av hudcancer,
men blev friskskriven efter operation o 5 års kontroll, utan återfall!
En tid av eftertänksamhet över vad som är viktigt i Livet o dess skörhet!
Absolut är Livet JUST NU!!!
Detta NU är det enda som vi alla äger! Igår är passé och imorgon är Tabula Rasa!
2014-08-16

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du!
2014-08-15

  ULJO
En riktig insikt
2014-08-15

  M M Mannheim VIP
Det du skriver, fast det är fullt av hopp, gör att jag får tårar i ögonen.
Att du trots din cancer ändå ser ett hopp och en framtid.
Vad är då mina bekymmer. Att jag känner mig nere och beklagar mig.
Din dikt är en inspiration till att livet är NU! Och att ta vara på det!
2014-08-15

  mickech
Rätt inställning!
2014-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Anki.A