Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för att du är du

Allt jag ser ser jag med dig

allt jag känner känner jag med dig

 allt jag vill gör jag med dig

att livet är värt all leva beror på dig

du är den jag finner ro hos

du finns hos mig hur jag än mår

du skrattar med mig

du gråter med mig

tack för att du är du......

 




Fri vers (Fri form) av Anki.A
Läst 326 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-08-19 07:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-08-21

  Maiah VIP
En äkta vän
2014-08-19

  M M Mannheim VIP
En sådan person borde alla ha!
2014-08-19

  Bibbi VIP
Applåd!
2014-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Anki.A