Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viljan

När viljan är så mycket mer än den borde

När kroppen vill så mycket mer men ingen ork finns

då kommer tårarna

varför.....

att då se ett leende och få en varm blick 

det värmer i mitt hjärta och känslan 

att jag duger som jag är infinner sig.

 




Fri vers (Fri form) av Anki.A
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-31 12:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåder!
2014-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Anki.A