Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liv

ser det liv jag levt
liten flicka ville mer
svek jag då mig själv

Reser mig igen
föll från höga höjder ner
tomhet kvarstår än

andas luften in
känner all min andlighet
den är min igen

trädet växer upp
där du en gång sått ett frö
vattna kärlek där

solen skiner nu
om du vågar titta ut
blir du fri tillslut




Bunden vers (Haiku) av kim Cassel
Läst 398 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-24 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kim Cassel
kim Cassel