Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Att titta in i dina ögon, känna eufori.
Att vara dig nära, ligga tätt brevid.
Att känna din doft, bli alldeles varm.
Att hålla dig nära, vila på din arm.
Att blunda i din famn, vara blind med dig.
Att andas dina andetag, ge dig hela mig.
Att känna utan tanke, vara ett ihop.
Att finnas utan krav, slippa kväva rop.
Att vara i din närhet, märka luften vibrera.
Att känna magnetismen, vilja ha ännu mera.
Att önska komma närmre, vila i din själ.
Att känna allt är sanning, veta du vill väl.
Att låta hjärtat falla, se ditt falla för mitt.
Att låta lycka hända, släppa taget fritt.
Att tro och slippa tänka, vilja utan hinder.
Att leva i en bubbla, men utan att den binder.
Att känna sig trygg, tillsammans i ett vi.
Att ha fastnat hårt, men också vara fri.
Att stå stadigt själv, ihop på fyra ben.
Att kunna ensam, tillsammans i ditt sken.
Att ha det som är oss, även långt isär.
Att inte vara ensam, känna du finns där.
Att knäppa våra händer, fläta våra fingrar.
Att veta det är vi, då andra tankar skingrar.
Att finnas för varann, och för egen del.
Att hjälpa den andre, vid misstag och fel.
Att hålla när det behövs, bära och bäras upp.
Att finnas och vara med, genom livets många gupp.
Att lova dig mitt allt, att ge det som jag kan.
Att få utav dig, att alltid vara sann.

Allt det här är lätt, det är enkelt när man vet.
Att jag älskar dig, det är ingen hemlighet.




Fri vers av Martina Ågren
Läst 414 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-23 10:45



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Du är underbar, fenomenal.
2015-02-26

  mare VIP
Helt underbar dikt
mycket bra formulerad
och som jag av
hjärtat sparar!
2015-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Martina Ågren