Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nedstämdhet

Räcker jag till för dig?
Jag är mestadels en tröttsam tjej.
Du är så erfaren och klok,
att jag undrar vad som är på tok.
Varför väljer du såhär?
Jag är livrädd att vara till besvär.
Du borde ha någon närmre din nivå,
trots att jag vill att det ska vara vi två.
Jag vill inte lämna Oss,
men jag orkar inte kämpa, orkar inte slåss.
Jag är inte stadig än.
Du är så mycket mer, min vän.
Du hjälper mig så mycket, det är bara du som bär.
Jag gör ingenting, mer än att vara kär.
Och, jag vet, kärlek övervinner det mesta,
men du, hjärtat, är värd det allra bästa.
Du är så vis, stabil, och trygg.
Du är ödmjuk, fin och snygg.
Och älskling jag vet, att jag kan vara bra.
Det är vad jag kämpar för varje dag.
Jag vill ge så mycket mer än jag kan.
Du är värd någon mer verklig, mer sann.
Jag är uppgiven och mina ögon tåras,
och, jag vet, vi är två som kommer att såras.
Men vackra du, du är värd så mycket mer!
Och det finns bättre val, så många fler!
Min kärlek till dig är utan slut,
men ofta kommer den inte fram, inte ut.
Jag vill ge dig mer än allt,
men du kommer att svalna, det kommer att bli kallt.
Hjärtat, ingen står ut med mig,
och den sista jag vill besvära, är dig.




Fri vers av Martina Ågren
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-26 00:01



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det är bra, inlevelserikt bekymmersamt, skrivet om dessa känslor som är vanliga.

men du skall veta att du är perfekt som du är, och ännu bättre än så, du behöver inte ändra på någonting med dig själv, utan skall älskas för den du är

vilket personen antagligen gör, så sluta bekymmra dig:)!
2015-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Martina Ågren