Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans

Allt vi är.
Jag lovar. Jag svär.
Allt som är vi,
är vad vi alltid velat bli.
Vi Finns, du och jag.
Existerar, har det bra.
Vi Är ihop.
Smilegrop.
Runtom mig, dig.
Kille, tjej.
Du och jag finns till,
och det är allt jag vill!
Jag tar ett kärleksbloss,
insuper Oss.
Mm, ljuvligt det här.
Att vi Är.




Fri vers av Martina Ågren
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-26 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martina Ågren