Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugu år

Fickor fulla med grus
Hjärtat fullt av brus
Anden talar i tungor
Sinnet står i lågor

Ingen dag går förbi
utan att natten förblir
klarare, skarpare och en garanti




Bunden vers (Rim) av Carl Hugo
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-20 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Hugo