Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnomakt


jag älskar kvinnomakt
samt kvinnors maktutövning

jag inte bara älskar det
jag blir kåt utav det
























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-11-21 19:41



Bookmark and Share


  DominiQueen
Jag blir kåt av att utöva det,
likväl att skänka min slav fri
kröna honom :-)
2015-11-21
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP