Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din


min själ är din
i all evighet som tiden besitta

animus~anima



























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-04-26 18:17



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Även gammeldags Asa
-tro bär sin egen foto-
grafiska bild av
Verkligheten
som även
Din-vari
-anten
gör?
;)

2024-04-26

  Gunnar Hilén VIP
Konsten att sudda ut sig själv.

Snart har kvinnan ingen man där...bara ett luftslott.

Så tragiskt feluppfattat om jämlikhet.
2024-04-26
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP