Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ritt


rid du stången lång
det är min lyckas sång

sakralt på min fjång























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-04 00:15



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Anledningen till att det är ett sådant där helt vitt utrymme mellan texten din och det som skall kunna omtala när texten är utlagd, rena fakta i målet alltså. Måste vara för att läsaren skall ha plats att begrunda saken en smula, innan allvaret sätter in och meddelar just innevarande fakta. Nödvändigt här detta är, ehuru känslor av litet olika slag kan tänkas uppstå inuti en läsare, av litet som egensinnigt slag. I Alingsås, bara för att ta ett exempel, finns det några människor som är direkt oense om i vilket syfte du väljer ämne att skriva om och hur svårt det kan vara att riktigt nå konsensus, i en så liten grupp av vänner vilka brukar träffas för att tycka till om litet olika saker vid ett bord på fiket 'Beige lyktan', vid ena änden av Storgatan.
2024-05-04
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP