Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fula gapande folkmunnar

ett virvel
av tankar
känslor
små minnesskärvor

en snövind som lägger de sista höstlöven till vila
kryper sig innanför min yllejacka och viskar om ett
evighetslångt vintermörker

;
sov min sköna, sov
vakna till våren, lilla blomma




jag tror jag är fri
att jag varit fri
så många gånger om
igen

imorgon
igår

men ofta är det inte alls sant
- är det faktiskt möjligt att nå denna eftersträvade glimt utav himlen?

frihet är alldeles för abstrakt för att tas i folkmun
fula gapande folkmunnar fulla med snabbmakaroner och falukorv
januaristormarna tar dem också
med ett dundrande våld
obarmhärtigt
med tv-brus och radiopop




var tyst, och göm dig väl
vila länge
till aprilsolen.




Fri vers (Fri form) av AnimaStar
Läst 340 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-01-07 17:45



Bookmark and Share


  sextonförevigt
Vila länge, till aprilsolen. <3
2016-03-20
  > Nästa text
< Föregående

AnimaStar
AnimaStar