Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tråG

 

 

fäll ditt, urskog, jag ska smågå i ditt innandöme

välv ditt du himmel

var snäcka har sitt i en vågrörelse

häll ditt du regn

jag ska vingmåla små båtar att sjösätta

gjut ditt du gråt

jag ska samla dig i händer och

 

lyfta till liv




Fri vers av Yrre VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-15 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP