Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har tappat nyckeln

i mig bor tusen hemligheter
i mig lever ensamheten
du kan inte se det på mig
hur jag gråter inuti
du kan inte förstå det
att det finns inga förlåt
alla oförrätter som begåtts
har jag begravt och ovanpå dem
vajar tusen lupiner i lätt sommarbris










Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 516 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-02-04 12:45



Bookmark and Share


  Karolina Cerise
vilka känslor du lyckas fånga i denna texten =) wow!
2016-02-07

    ej medlem längre
Aj, ja precis så känns det. Vackert och smärtsamt beskrivet.
2016-02-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Det gör ont i hjärtat att läsa din berörande text.
2016-02-04

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör!
2016-02-04

  Bibbi VIP
Så smärtsam läsning. GÖR SÅ ONT.
2016-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP