Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så som alla borde älskas


som den klaraste stjärnan på himlen
brinner du i ett evigt avsked
jag vägrar dig död
strör ut vita rosor vid raukarna
och minns din karisma
din brinnande glöd
Josefin du fina
din röst skall aldrig tystna
och vi kommer alltid lyssna
och älska dig för den du är
som vi alltid ska älska vår nästa
du visar vägen med din röst
in i ditt innersta väsen
så stark men ändå spröd
en själ som din så levande
kan aldrig dö
du har bara gått iväg före
med glittrande nyfikenhet
för att utforska nästa värld






Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-01 01:22



Bookmark and Share


    Jonahs
Otroligt fin minnesfärd.
2016-03-02

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfull hyllningstext!
2016-03-01

    ej medlem längre
Vacker minnestext fylld av kärlek och tacksamhet. Så fint1
2016-03-01

  DominiQueen
Så vackert, en text som borde vara skriven i kalligrafi på ett stort ark med exklusivt papper och vara i fönstret tillsammans med några andra starka (ur olika perspektiv och livsåskådningar) ark och trösterika ord på en begravningsbyrå.
Bokmärktes.
Tack
/DominiQue
2016-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP