Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag faller


jag är så trött på att ha ont i min kropp
värk i nacke, axlar, skuldror, armar, leder
kalla fingrar och en gnagande känsla
är det här allt, är det inget mer

jag är så trött på mig själv, på mitt sätt
så introvert, inkapslande, asocial
men hur kan jag annat
när hela mitt jag har gått i lås

det är så här det blev efter alla avvisanden
alla nej, dra åt helvete med dig
du betyder ingenting
det är så här det blir av straffets tystnad

tillslut orkar jag inte mer
låter mig falla, falla, falla
och nu ligger jag här på botten
jag är tillintetgjord, krossad

kanske om jag skulle ligga kvar
bara låta allt vara
låta smärtan rinna ut
och bli ett med jorden

men det är inte jag
jag tar nya tag
dag för dag
dag för dag











Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-01 18:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Igen så ärlig, naken diktning! Tack för allt du ger!
2016-03-02

  DominiQueen
Vilken URSTYRKA och hoppfullhet en underbar kraft, ja om att våga vara, känna..
2016-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP