Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårbar för dig

Vi lägger oss en stund
Och vilar från det som är tungt

Vända mot varandra
Jag speglar mig i din blick
Värmer mig i ditt leende

Undrande över det överväldigande stora

Vad är kärlek?
Dina ögon ger mig svaret

Höstlöven faller i drivor
Träden blottar sin nakna själ
Som du och jag
Själen sårbar
Hjärtat starkt av kärlek




Fri vers av solanu
Läst 251 gånger
Publicerad 2016-07-12 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solanu
solanu