Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du där?

Du lägger ditt huvud mot mitt bröst
Bara centimetrar från ditt hjärta i min kropp
Jag sluter mina armar om dig och håller dig tätt intill
Rädd att förlora dig i natten

Ditt finger på lampans avtryckare
Godnatt och det blir mörkt
Vi låter sömnen släcka vår medvetenhet om varandra

Tätt ihop vi somnar

Är du där när jag vaknar?




Fri vers av solanu
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-12 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solanu
solanu