Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

länGtad

 

 

sent kom den då, skymningen

vilar mot ögonbottnen

 

dagen har mindre grader i sig, mindre vilja och krav

jag klär mig i orange och mossgrönt

stillar hunger i skogen

 

kvällen har regn om, och vilsamt mörker

 

säger att hösten trampar på förstukvisten

 

jag är inte sen att öppna dörrar på vid gavel

 

säga

 

välkommen, välkommen




Fri vers av Yrre VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-28 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP