Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stadsplanering

Jag har en fallenhet för att dö i efterskott

märkvärdiga motorvägar
insnärjda industrifastigheter
mumlande miljonvillor
socialt hämmade regionaltåg
besvikna lekland i marginalen

jag har en fallenhet för att födas för tidigt




Fri vers av mortechrome
Läst 337 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-12-04 15:58



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Snygga formuleringar.Bra.
TBG.
2016-12-07

    Atte Nordin
Grymt. Som handen i handsken.
2016-12-06

  Bjarne Nordbö
Framför allt har du en fallenhet för skrivandet. Gillar verkligen ditt tempo. Motorväg 180 och du håller inte ens i ratten, upptagen med liv och död.
2016-12-05

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Somliga karaktärer har för vana eller ovana dö ofta och födas flera gånger under sitt liv,kanske fr att ett liv blir för tråkigt ett annat för att.....osv
2016-12-04
  > Nästa text
< Föregående

mortechrome
mortechrome