Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina 37 grader

dina 37 grader
är allt jag tänker på i kylan
dina 37 grader är varmare än andras 37 grader
du kanske bara alltid har feber
men i så fall vill jag också ha feber varje dag
du är som hemlig fultjack
och jag tycker i alla fall du är värd en kvart
vi kan se vad vi hinner med då
kanske hinner jag bli lite uppvärmd
om jag har tur




Fri vers (Fri form) av pop_alice
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-28 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pop_alice