Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brain freeze

din blick inbränd precis under hjärnbalken
en ilning utan dess like
den fortsätter nedför ryggraden
kota efter kota
alla hårstrån ställer sig upp i rad
som en samling självmordsbenägna soldater
jag kommer alltid att vara ett öppet sår
infekterat och misskött
linda in mig i bandage och kirurgtejp
stryp mig med förbandet
det humana alternativet




Fri vers av pop_alice
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-08 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pop_alice