Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaken drömmer verklighet

En doft av frächt och unket.
Ett ljud i dur och moll.
En sommardag försjunket,
som dras med kylans håll.

De bär som sälta smakar,
med färg av rosenrött.
En gren som inte knakar,
trot det blivit stött.

Min blick den bör fördömas,
och vässa jag ge vika.
För är ej visdom äkta,
kan en dröm aldrig spika.




Fri vers (Fri form) av emelu
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-09 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emelu