Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sedan efteråt i tystnaden kan jag höra skratten

om jag räknar dem
alla som passerat
är de oräkneliga

jag försökte hålla kvar
men de försvann
som sand

livet är ett timglas
korn för korn
allt försvinner

också vi de vi var
är inte desamma nu
kanske mer ensamma

men ändå
jag kan höra skratten
minnas hur vi dansade

minnen jag har dem kvar
jag hade er och jag bär 
med mig kärleken

till de vi en gång var

















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-07 11:41



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En upplevelse finns här som både är allmänmänsklig, men samtidigt unik för var och en. Här finns ton av både vemod och glädje.
2021-06-08

  Öknens Ros VIP
Vemodsfyllda ord om det som en gång varit, men i minnet bevarat.
2021-06-07

  Sparvögat VIP
Ja minnen lever kvar efter att skratten tystnat...
Mycket fina ord om livets förgänglighet!
2021-06-07

  Sparvögat VIP
Ja minnen lever kvar efter att skratten tystnat...
Mycket fina ord om livets förgänglighet!
2021-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP