Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flash-fiction 1.0, 2021


Av största betydelse!

Min före detta fru, älskade mig innan vi separerade... det betyder allt.




Prosa (Kortnovell) av MrMacGowan
Läst 119 gånger
Publicerad 2021-08-18 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MrMacGowan
MrMacGowan