Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flash-fiction 2.0, 2021


Kunskap och empati!

Den som sa att den visste allt. Gjorde kanske det... men förstod ändå ingenting!




Prosa (Kortnovell) av MrMacGowan
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-18 22:40



Bookmark and Share


  intesammaperson VIP
Det du beskriver är lätt att relatera till och får mig att fundera på vad kunskap är.
Vad vet dom, vad vet jag? Och hur vet man det egentligen?
2021-08-24

  Den filosofiske poeten
En besserwisser vet allt om alla och ingenting om sig själv.
2021-08-21

  Larz Gustafsson VIP
Endast Gud vet allt.
2021-08-19
  > Nästa text
< Föregående

MrMacGowan
MrMacGowan