Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


För vem?

När du för annan ber
är det då viktigt
att andra ser?
Är det godhet
eller egot
som mot oss ler.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-03-19 10:35



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
visst är kriget outhärdligt och slutet vi ännu inte ser
2022-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP