Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Besviken

Du vet
när din mamma sa att hon var besviken?
Hur det sved
värre än skrik?
Om jag ändå
kunde vara arg
Istället.




Fri vers (Fri form) av Lialdoh VIP
Läst 19 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-26 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP