Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det var en gång ett körsbärsträd

Vi fick ett körsbärsträd
i present
på vår bröllopsdag
De första åren fick barnen
posera jämte trädet
Men de växte
medans trädet förblev
Detsamma
Sen kom torkan ett år
Den tog trädet som dog
Men nu skjuter det
vilda skott från roten
Som blommar mer
än trädet någonsin gjorde.
Kanske får vi körsbär
i år.




Fri vers (Fri form) av Lialdoh VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-07 23:22



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Fin beskrivning av stark livsvilja. Hoppas ni får mycket körsbär :-)
2024-05-08

    Sefarge VIP
Härlig livsglädje!
Som inger hopp
även där borta i
Ukraina blom
-strar det
Trots
allt!
;)

2024-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP