Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text som gjord för att sjungas så läs den inte utan sjung den! :-)


Får jag bjuda på en kopp


Kaffe

vad gjorde jag utan detta kaffe


Caffe Latte

Espresso

Lungo


jag hade somnat vid mitt skrivbord


Americano

Macchiato

Cappuchino


jag hade inte kunnat jobba


Café au Lait

Cortado

Ristretto


påfyllning tack



















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-05-18 10:47



Bookmark and Share


  Federico Romano
En corretto är inte dumt det heller!
2022-05-18

  Den skrivande tysta
Vilken fantastisk hyllning!
2022-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP